{Ilya
Hamizah}

●Sometimes we don't need people to make ourself happy●


tagboard.

links.
refreshtwitterfacebookinstagramfollowtemplatepattern

Wednesday, 5 October 2011
tuto : how to upload gmbar ker photobucket, 08:37, 1 comments
kayy , tau tak cmne nak upload gmbar ker photobcket ? kalau tak tahu , ikod step ni :
yela , ni lebih kepade bloggers-II yg newbie , 


firstly , korang kene sign in , kalau belom ade , sign up lha ,



lepas da sign in , pilih kotak mcm kad bawah ni :


okayy , next step ,

korang tekan button yg saye kotakkan tu ,
nanti die upload and save jela ,
biler tekan save , secare automatik die akan ke album korang dlm photobcket
and siap ^^ kalau nak amek link , pilih direct link
kayy senang kan ,






← Newer PostOlder Post →