{Ilya
Hamizah}

●Sometimes we don't need people to make ourself happy●


tagboard.

links.
refreshtwitterfacebookinstagramfollowtemplatepattern

Friday, 20 September 2013
Boomm*, 05:47, 0 comments
Assalamualaikum.

K update ni takde motif pun, tengok tajuk pun takde kena mengena lansung. Saja nak update sebab dah berabad tak update. blablablablablablablablablablabalablabalabarabarabarabereberebereblablabla. Takde benda nak share. haa btw tengok gambar bawah ni:


Im at the right side and yang belah kiri ni elly, adik. Budak ni dah masuk asrama minggu lepas even rumah sejengkal je, teringin nak duk asrama katanya. Kasikan, aku rasa ramai kan taknak duk asrama tapi dia suka nak duk asrama hoho biarlah. ok detsol babai *

Friday, 31 May 2013
Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree, 18:27, 6 comments
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Samsung Camera Digital Giveaway by Nabeel Fikree


Korang tau ke Nabeel Fikree sekarang tengah mencari pemenang untuk Samsung Camera Digital Giveaway dia tu? Kalau korang tak tau, haaa mari sini saya kasi tau. Sebelum tu, saya nak bagitau korang syarat nak join giveaway ni pun senang je.


Giveaway ni dibuat sebagai tanda terima kasih kepada pembaca blog nabeelstories katanye. Saya malas nak cakap panjang lagi, terus je bagi korang baca syaratnya :

  1. Follow blog NabeelStories.com
  2. Buat satu entri bertajuk Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree
  3. Sila copy code yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry
  4. Tinggalkan link penyertaan pada ENTRY INI sahaja

Macam mana? Senang je kan? Saya join ni pun sekadar ingin mencuba nasib. Manalah tau kot2 terpilih dapat jugak posing depan kamera baru hari2. Hehee..


TARIKH TAMAT PENYERTAAN : 20 Jun 2013


KLIK SINI UNTUK JOIN!




Older Post →